LIVE STREAMING

New Media Partners vine în ajutorul oranizatorilor de evenimente, conferințe, târguri și expoziții, cu noi concepte de evenimente, care transformă radical evenimentele online, într-o experiență inedită, activă.

 

Live streaming-ul presupune distribuția evenimentului live, în timp real, pe tot globul, folosind platforma noastră de streaming.

Imaginea poate fi îmbogățită grafic cu „burtiere” pentru nominalizarea participantilor, cu logo/sigla difuzată permanent în colțul imaginii, cu pagini care nominalizează sponsorii, logouri sau filmulete de prezentare a partenerilor sau cu alte elemente grafice pe care le doriti.
În pauze putem difuza mesaje publicitare ale sponsorilor evenimentului.

Transmisia se va putea urmări fie pe site-ul dvs (folosind coduri embed pe care noi vi le vom pune la dispozitie), fie pe contul dvs de Facebook sau Youtube.

Vizualizarea evenimentului se poate face atât de pe smartphone, cât și de pe un calculator, iar arhiva completă poate fi accesată ulterior în pagina personalizată.

New Media Partners vă pune la dispoziție un pachet complex pentru evenimentele live, ce include atât producția, cât și streaming-ul live al evenimentului, numit Live Broadcast.

Ce poți transmite live?

⦁ Târguri și Expoziții
⦁ Evenimente lansare
⦁ Competiții (sportive)
⦁ Concerte
⦁ Training-uri
⦁ Întâlniri
⦁ Evenimente speciale
⦁ Emisiuni
⦁ Lansare Serviciu/Produs

Ce alte servicii pot fi incluse?

⦁ Publicitate în pauza evenimentului
⦁ Publicitate în playerul video
⦁ Planificare eveniment
⦁ Suport tehnic în locație
⦁ DVD-uri cu evenimentul
⦁ Comentarii evenimente

Ai obiective de business ambițioase, pentru care ai nevoie de campanii de promovare la fel de ambițioase? Lasă-ne emailul tău și hai să discutam primele detalii despre următoarea ta campanie de publicitate.