PR și influencer marketing

Accelerăm procesul de promovare și generare de brand awareness prin servicii de PR și colaborarea cu influenceri români de succes, cu rezultate dovedite în campanii publicitare.

Ajutăm brandurile să își extindă comunitatea de brand și să ajungă la publicul tinta prin intermediul diferitelor canale de comunicare, precum presa scrisa, televiziune, radio, online sau social media. De asemenea, ne ocupam de gestionarea reputatiei brandului prin monitorizarea si community management, dar si prin gestionarea crizelor de imagine, oricând apar.

Prin strategiile de Influencer marketing, brandurile și companiile pot accesa rapid comunități extinse, cu relevanță crescută pentru serviciile promovate. Este o modalitate excelentă de a genera reputație pozitivă și încredere în brand.

Ne ocupam de identificarea si alegerea influencerilor potriviti pentru fiecare business în parte, precum si de stabilirea si implementarea planului de promovare. La final, generăm un raport de rezultate, pe baza indicatorilor de performanță stabiliți.

Îți dorești să îți consolidezi relația cu presa? Vrei să găsești acei ambasadori de brand care să îți reflecte cel mai bine valorile și misiunea? Lasă-ne email-ul tău aici și hai să punem la cale campanii de impact, cu rezultate reale, măsurabile.